Trädgårdsanläggning

Vi gör allt inom trädgårdsanläggning – från skötsel till anläggning

Färdiggräs

Vi har lång och bred erfarenhet av att anlägga och laga gräsmattor.

Vi vet att rätt förberedelser av jordytan är av stor vikt för att få en välmående gräsmatta. Vi vet också att det är mycket att tänka på när man ska anlägga en gräsmatta vilket gör att man ofta behöver hjälp.

Frågor som ofta uppkommer är:

  • Använder jag rätt jord?
  • Har gräsmattan rätt fall så att den inte blir vattenskadad
  • Ska jag använda färdigt gräs på rulle eller gräsfrön?

Alla dessa frågor kan vi besvara och vi vet hur vi ska tillväga för att du ska få en gräsmatta som motsvarar dina krav.

För att vi ska kunna få bästa uppfattningen om gräsmattan så bokar vi gärna in ett möte, där vi får möjlighet att diskutera vad som är bästa sättet att gå tillväga. Vi har de maskiner som krävs för att färdigställa ytan innan själva gräset ska på. Vi erbjuder oss också att ta bistå med rätt jord och gräs. Givetvis till ett bra pris.

Plantering

Vare sig du vill ha en mer lättskött trädgård, har en tomt du inte riktigt vet vad du ska göra med eller storslagna idéer om hur den ska se ut, KMB Trädgård hjälper dig igenom hela projektet.

Breitholtz Skogstjänster AB hjälper dig med att förbättra din trädgård, från planering till växtval och plantering. Vi gör de mesta inom plantering allt ifrån häckar till alléer.

Plattläggning

Plattläggning är en snygg lösning för att ge trädgården, uteplatsen eller uppfarten ett lyft. Du har möjlighet att skapa ett personligare utseende med hjälp av olika plattor eller mönster. När det gäller plattläggning är det av stor vikt att underarbetet blir rätt gjort, detta för att undvika sättningar och att plattorna flyttar sig på grund av tjäle. Vi hjälper dig med din plattläggning!

Vi erbjuder även läggning av kullersten!

Anläggningsarbete